Om Lindemann

Lindemann er en 100 % danskejet virksomhed, der ejes og drives af Simon Lindemann. Virksomheden arbejder med udvikling af specielsmørermidler til forskellige brancher og formål. Alle vore produkter er udviklet på baggrund af konkrete problemstillinger og i tæt samarbejde med opgavegiveren. Det er samtidig din garanti for, at vore produkter lever op til det vi lover.

Lindemann fungerer tit som en rådgiver til løsning af mekaniske- og smøringsmæssige problemstillinger inden for fx bilbranchen, vindmølle- og skibsindustrien.

Vision
Det er Lindemanns vision, gennem en kontinuerlig udvikling af kvalitetsprodukter, højt service niveau, at sikre virksomheden og vore produkter et godt omdømme.

Gennem seriøs og professionel rådgivning skal det sikres, at vore kunder oplever kvalitet i det samarbejde de vælger at have med os. Det indbefatter saglighed og muligheden for direkte dialog, rettidig og korrekt levering, samt en høj grad af service fra alle ansatte, der skal sikre os tillid og respekt.

Overordnede målsætninger
Virksomheden skal præstere en god indtjening, som sikrer overlevelse, konsolidering, handlefrihed og vækst som niche virksomhed.